sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Kuva-arkiston kätköistä


Kahvila Regatta Töölössä heti soutustadionin vieressä on täynnä elämäniloa. Oikea asenne välittyy myös asiakkaisiin, santsikahvista saa viisi senttiä takaisin ja nyt kahvilan vierestä jäältä löytyy kiikkustuolinapakelkka. Testasin tänään ja taisi startata kevään.


Budapest toi joululomalla mieleen Fedja setä, kissa ja koira -kirjan. Värejä löytyi niin metroista kuin betoniviidakon keskeltä. Graffitinmaalaajat ja tagaajatkin arvostavat iloista ilmettä, ei yhtään ylimääräistä merkintää.


Kauempaa katsottuna tämä istuskelulaituri Töölön soutustadionin toisella puolella (Regattasta katsottuna) näyttää ankealta ja tarkoituksettomalta. Hymy löytyy tällä kertaa räpylöistä.


Olen Kuopiosta ja lähiöstä kotoisin, enkä ennen tätä joulua ollut törmännyt kerrostalon yhteiseen joulukuuseen. Palasin kotiin myöhään illalla ruttuisena ja allapäin ja tämä näky sai hengästymään. Salama ei tee näylle kunniaa, pakkasesta tulleelle valoisa ja kaunis kuusi toivotti tervetulleeksi niin lämpimästi kuin vai voi kuvitella. Meinasin jäädä sen juurelle yöksi, hyvä mieli meinasi ottaa vallan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti